Fordelskortet
 

Markisemannen


Medlemstilbud:

Markisemannen tilbyr HABO medlemmer gode rabatter på alt av solskjerming ute og inne, og Panasonic varmepumper.

Markisemannen er en kjede bestående av Lunex AS sine forhandlere, selgere og agenter.
Lunex er en av landets ledende systemleverandører innen solskjerming. Vi er representert med datterselskap i Sverige og har agenter i Finland, Danmark og Estland. Siden etableringen i 1956 har vi hatt stor fremgang med egenutviklede og delvis patenterte markisesystemer.

Kvalitet er vårt varemerke
Hvert år produserer vi mer enn 40 000 markiser, og de fleste av produktene er basert på egne patenter som er tilpasset nordiske krav til kvalitet. Markisemannen/Lunex leverer solskjermingsprodukter til alle typer boliger, borettslag, næringsbygg og offentlige bygninger. Kontakt oss gjerne, og vi vil gi deg relevante referanser innen alle segmenter i markedet.

Store og små oppdrag
Fornøyde kunder er enhver bedrifts viktigste ressurs. Markisemannen/Lunex har måltilpasset og produsert markiser og solskjermingsprodukter i over 50 år. En forutsetning for å kunne være leverandør med norskproduserte varer i et tøft nordisk klima, er at det produseres kvalitet til konkurransedyktige priser. Markisemannen/Lunex kan vise til mer enn 400 000 fornøyde kunder i Norden.

Ta kontakt med Markisemannen på tlf 815 00 004 eller på mail www.markisemannen.no

Markisemannen