Fordelskortet
 

Personvernerklæring

Boligbyggelagenes medlemsfordeler eies av Boligbyggelagenes Partner AS, Torggata 5 0181 OSLO, organisasjonsnummer
960 628 519. Kontaktopplysninger: e-post: medlemssupport@bblp.no 

 

1. Formålet med å samle inn personopplysninger.

Formålet med Boligbyggelagenes medlemsfordeler er å kunne tilby medlemmer bonussparing basert på kjøp av varer og tjenester, gi tilpasset kommunikasjon, medlemsfordeler og tilbud, og å bygge generell kunnskap om kjøpstrender. Se her for samtykkevilkårene du gir når du blir medlem.

Behandlingen av opplysningene om deg bygger på samtykket du har gitt og blir behandlet i henhold til personopplysningsloven, bokføringsloven og eventuelle andre relevante lover.

Etter personopplysningsloven har Boligbyggelagenes Partner rollen som behandlingsansvarlig. Utleveres opplysninger om deg til Boligbyggelagenes medlemsfordeler partnere, vil Boligbyggelagenes medlemsfordeler-partneren ha behandlingsansvar for disse opplysningene.

2. Hvilke opplysninger samles inn
Boligbyggelagenes medlemsfordeler behandler personopplysningene du har oppgitt, som navn, adresse, bankkonto/kortnummer, e-post, telefonnummer og samtykker, samt opplysninger du frivillig deler med programmet. For å trygge at Boligbyggelagenes medlemsfordeler har korrekte opplysninger om deg kan disse opplysningene sammenholdes med eksterne databaser som for eksempel adresseregistre.

Boligbyggelagenes medlemsfordeler behandler opplysninger fra dine kjøp hos Boligbyggelagenes medlemsfordeler -partnere. Når du bruker medlemskortet i Boligbyggelaget eller Boligbyggelagenes medlemsfordeler-registrert bankkort/kredittkort eller handler gjennom Kredittkort for medlemmer, mottar Boligbyggelagenes Partner informasjon om handlet beløp, produkter, dato/tidspunkt, hvor kjøpet er gjort, og eventuell ferdig beregnet bonus fra partner.

Din respons på generelle kampanjer, tilpassede kuponger, e-post og SMS utsendelser og innlogget aktivitet på nett og i app kan bli lagret.

For kjøp av tjenester der bonus avregnes periodisk kan Boligbyggelagenes Partner regelmessig motta informasjon om at du fortsatt er berettiget til bonus, og informasjon når du avslutter eller endrer tjenesten. Tilsvarende kan Boligbyggelagenes Partner gi informasjon til den som tilbyr slik tjeneste om at du har avsluttet medlemskapet, eller gjort endringer som er relevant for tjenesten.

Boligbyggelagenes Partner bruker cookies på våre nettsider. Les her for mer om bruk av cookies her.

3. Hvordan bruker Boligbyggelagenes medlemsfordeler dine opplysninger 
Boligbyggelagenes medlemsfordeler og Boligbyggelagenes medlemsfordeler partnere kan bruke opplysningene du selv har registrert, og opplysninger som oppstår gjennom medlemskapet, for at disse skal kunne oppfylle sine avtaler med deg.

En grunnleggende behandling er å beregne bonus, håndtere uttak av bonus og administrere ditt medlemskap, for eksempel dersom du henvender deg til kundeservice.

Boligbyggelagenes medlemsfordeler og Boligbyggelagenes medlemsfordeler -partnere bruker opplysningene for å gi deg tilbud og kommunikasjon i tråd med de samtykker du har gitt. 

Boligbyggelagenes medlemsfordeler analyserer kjøpshistorikk for å gi deg relevante tilbud og forslag til handlelister med ofte kjøpte produkter.

 

Boligbyggelagenes Partner vasker opplysninger om adresse mot eksternt register for å sikre at Boligbyggelagenes medlemsfordeler har oppdaterte opplysninger. 

 

Detaljert kjøpshistorikk oppbevares i fem år etter krav i bokføringsloven. Deretter lagres kun samlet bonus på ditt medlemskap. Detaljerte kjøpsopplysninger anonymiseres.

Dersom du melder deg ut, slettes alle opplysninger om deg utover de opplysninger som bokføringsloven krever lagret. Dersom ditt medlemskap har vært passivt i tre år, slettes basis personopplysninger utover navn og adresse. Du beholder ditt medlemskap i boligbyggelaget så lenge du betaler årsavgiften. Når bokføringslovens krav til lagring har utløpt slettes alle opplysninger om deg.

Boligbyggelagenes Partner bruker kjøpshistorikk fra medlemsbasen for å analysere trender og respons på kampanjer. Da brukes ikke personidentifiserbare opplysninger.


4. Hvem deler Boligbyggelagenes medlemsfordeler opplysninger med (utlevering)
Personopplysninger kan deles med Boligbyggelagenes medlemsfordeler -partnere som inngår i Boligbyggelagenes medlemsfordeler. Eksempler er Power, G-MAX/G-Sport, Tilbords og Vardia. Etter personvernloven kalles slik deling for utlevering. Da er Boligbyggelagenes medlemsfordeler -partneren behandlingsansvarlig, og kan behandle opplysningene dine ut fra samtykkene du har gitt.

 

Boligbyggelagenes medlemsfordeler kan i visse tilfeller, regulert av lovverk, også levere opplysninger til myndighetene.

5. Hvem behandler dine opplysninger (databehandlere)
Flere selskaper bidrar i å behandle medlemsopplysninger. Etter personopplysningsloven er slike selskaper databehandlere og behandler opplysninger etter instruksjoner gitt av Boligbyggelagenes Partner AS i henhold til databehandleravtaler med Boligbyggelagenes Partner AS. Følgende selskap utenfor Boligbyggelagenes Partner AS er sentrale når dine opplysninger lagres.

  • ItumX
  • Contemi
  • Bisnode
  • Netlife
  • Consort
  • Tønsberg Økonomisenter
  • EnterCard
  • INSR

Opplysningene lagres hos ItumX på Kongsberg.

6. Endringer 
Boligbyggelagenes Partner AS kan endre samtykkevilkår og personvernerklæring for å følge nye rettslige krav, og på grunn av endringer i vår egen praksis for innsamling og behandling av personopplysninger. Ved endringer som krever samtykke vil du bli bedt om å samtykke til nye vilkår når du logger på fordelskortet.no.

Informasjon om andre endringer vil bli gitt på fordelskortet.no.

7. Det er frivillig å aktivere Boligbyggelagenes Medlemsfordeler
Å aktivere Boligbyggelagenes Medlemsfordeler er frivillig. Du kan alltid handle hos Boligbyggelagenes medlemsfordelers sine partnere, men uten medlemsskap sparer du ikke opp bonus.

8. Dine rettigheter
Du kan styre dine samtykker og valg når du er logget inn på fordelskortet.no. Som innlogget har du innsyn i dine personopplysninger og din kjøpshistorikk (butikk, dato, sum beløp, bonus beregnet).

Øvrige lagrede opplysninger kan du få ved å ta kontakt med Boligbyggelagenes kundeservice. Boligbyggelagenes kundeservice skal også kontaktes dersom du krever endret opplysninger som du ikke selv kan endre ved innlogging på fordelskortet.no.

Er du uenig i hvordan vi behandler dine personopplysninger, eller har spørsmål til behandlingen, kan du sende e-post til medlemssupport@bblp.no og merke den med "Personopplysninger". Du kan klage på hvordan Boligbyggelagenes Partner behandler dine opplysninger til Datatilsynet: e-post: postkasse@datatilsynet.no, telefon: 22 39 69 00.