Fordelskortet
 

Medlemsstrøm fra Polarkraft 

Kraftinor har skiftet navn til Polar Kraft. Bakgrunnen for navneskiftet er at Kraftinor og SKS Kraftsalg har slått seg sammen, og resultatet er Polar Kraft. Medlemstilbudet til boligselskap og medlemmer er som tidligere, men vi kan avsløre at det snart kommer noen nyheter som vil skape merverdi for medlemmene og boligselskapene.

Medlemstilbud:

Medlemsstrøm er en strømavtale for medlemmer som gir lave priser i lavprisperioder og stabile priser i høyprisperioder

Med Medlemsstrøm får du: 

• En blanding av spot- og fastpris 

• Gode lave priser i lavprisperioder

• Stabile priser i høyprisperioder 

• Fastbeløp for privatpersoner: 39 kr/mnd i Nord-Norge (fritatt for mva), 48,75 kr/mnd i Sør-Norge (inkl.mva)

• Etterskuddsvis fakturering 

Bestill Medlemsstrøm her

Vi har fortsatt ingen binding, forskuddsbetaling og skjulte påslag!

Polar Kraft har gjennom medlemstilbudet i flere år vist at prisen er svært konkurransedyktig. Gjennomsnittspris for perioden 2012 – 2017 er på 27,25 øre/kWh. Denne prisen er svært god og underbygger argumentet om at Medlemsstrøm er en stabil og god avtale også over tid.

Et medlem med normalt forbruk vil spare 1.000-2.500 kr/år ved å benytte medlemsfordelen. Gjør et smart strømvalg du også!

Medlemsstrøm er en kombinasjon av Fastpris og Spotpris og sikrer lave priser i lavprisperioder og unngår pristoppene høyprisperioder. Det er nå gledelig å se at selv om vi de siste årene har hatt lave strømpriser, så har Medlemsstrøm ofte oppnådd lavere pris enn Spotpris. Dette er uvanlig i lavprisperioder og viser at Medlemsstrøm gir den medlemsfordelen som vi forventet.

Medlemsstrøm for boligselskap

Polar Kraft tilbyr også Medlemsstrøm til boligselskap. Fastbeløp for boligselskap er 49 kroner pr. måned (61,25 kr/mnd inkl.mva).

Last ned mobilappen Min Strøm

Med Polar Kraft får du nå en ny mobilapp – «MinStrøm» som går like bra på iPhone og Android-telefoner. MinStrøm kan lastes ned på Google Play og i App Store og er selvfølgelig gratis.

Les mer og last ned app

Tlf: 987 02006  

E-post fordelskortet@polarkraft.no 

Alt vi gjør i dag, er med tanke på i morgen!