Fordelskortet
 

Ragn-Sells AS

Medlemsfordel

Som Usbl-medlem får du 12 % rabatt på leie av container til fastpris for blandet avfall, opptil 4 dager leietid. Du får også 12 % rabatt på kjøp og henting av SmartBag avfallssekk. 12% rabatt gjelder kun dersom du bestiller i Ragn-Sells nettbutikk for containerutleie.

Oppgi koden "USBL" i felt for rabattkode rett før du skal betale. Du må også oppgi ditt medlemsnummer ved bestilling. Medlemsnummeret registrerer du i notatfeltet (order note) under "Bekreftelse av ordre" etter at du har betalt.

Du kan også bestille ved å ringe Ragn-Sells på telefon 08899, eller sende e-post til 08899@ragnsells.com, i disse tilfellene vil du kun få 10% rabatt.


For å benytte medlemstilbudet må du være medlem i Boligbyggelaget Usbl.


Les mer om container til fastpris her.Les mer om blandet avfall her.


Usbl har et mangeårig samarbeid med Ragn-Sells som boligselskaper vi forvalter har hatt glede av. Vi har også et tilbud medlemmene kan benytte seg av, uavhengig av om boligselskapet er forvaltet av Usbl. Det er tilstrekkelig å være medlem av Usbl.

Ragn-Sells startet i 1989 i Oslo, og er nå en landsdekkende totalleverandør av tjenester knyttet til innsamling, transport og gjenvinning av restprodukter og -avfall. Ragn-Sells har strenge krav til miljøriktig avfallshåndtering og gjenvinning.