Fordelskortet
 

Steinspruten Bilglass


Medlemstilbud:

DAB-radio i bil: 20 % bonus og 10 % rabatt t.o.m. 30. september på 

  • DAB-radio
  • Adapter for konvertering av gammel bilradio til DAB
  • Installasjon.

Les mer på dabauto.no

Bilglass eller reparasjon:

  • Reparasjon av glass: Verdikupong kr 250 og kr 100 i bonus
  • Bytte av glass: Bonus kr 300 Kr 1000 i redusert egenandel for Forsikringskunder av Forsikring for medlemmer (levert av Vardia)
  • Øvrige produkter: 20% i bonus

Bonus forutsetter at medlemskortet er aktivert og at medlemskortet fremvises slik at kortnummeret registreres på ordren. 

Er du kunde av Forsikring for medlemmer? Husk å fremvise ditt veihjelpsbevis som bekreftelse på at du er kunde av Forsikring for medlemmer for å få redusert egenandelen.


Kontakt Steinspruten Bilglass for riktig og god glasservice eller installering av ny DAB-radio eller konvertering av den du har, på telefon 08810,
eller bestill time online nå.

Hos Steinspruten Bilglass får du reparert steinsprut mens du tar en kaffe. Du får dessuten ekstraservice som innebærer inn- og utvendig vask av alle bilruter, støvsuging av bilen og tørking av dørterskel. Steinspruten Bilglass tilbyr også henting og levering av bilen din, og har en mobil enhet som kan dra ut ved enkelte tilfeller for å reparere skadene hjemme hos deg eller der du er. 

Se steinspruten.no for mer informasjon om tjenester og servicepunkter.

Her finner du oversikt over alle verkstedene


Reparer steinsprut med en gang.
Har du fått steinsprut i frontruten, bør du få det reparert snarest mulig. Det er ikke lurt å kjøre med steinsprut i lang tid, sprekken vil kunne utvide seg og du risikerer å få en stor skade som går over synsfeltet ditt. I verste fall kan du ikke kjøre bilen.Hvis steinsprutskaden oppstår når du er på ferie, og den ikke ligger midt i synsfeltet, kan du sette en gjennomsiktig teipbit over den før du kommer deg hjem og på verksted. Slik vil smuss og regn holdes utenfor, og en reparasjon vil bli lettere med et bedre resultat. Det er også langt billigere å reparere en liten steinsprutskade, enn å skifte hele frontruten. 


Steinspruten Bilglass AS eies av RAC Group og har per i dag 28 avdelinger. De samarbeider tett med Dekk1 da de har samme eiere.